Vali Taşbilek'ten ilçemize ziyaret

20 Aralık 2018

Gümüşhane Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek, iadei ziyaret programları kapsamında ilçemizi ziyaret ederek Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar tarafından karşılandı.İlçemiz Kaymakamı Sayın Ekrem Çeçen’i makamında ziyaret eden Sayın valimiz, Kaymakamımız Sayın Ekrem Çeçen’den ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kürtün Belediyesi Hizmet Binası Teras restoranında onuruna verilen yemeğe katılan Sayın valimiz Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Kanat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkanımız Kanat, “Çepni Obası” projesi hakkında bilgi vererek vali Kamuran Taşbilek’ den destek istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından 2016 yılında Yaşmaklı Barajı'nda görev yaparken terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahla düzenlenen saldırı sonucu şehit edilen Adil Bülbül'ün ilçe merkezinde yaşayan ailesini ziyaret etti.