22 Nisan 2022

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yılında makamlar bir kez daha çocuklara teslim edildi. Kürtün Belediye Başkanlığı makamı sembolik olarak Şehit Taşkın Temel İlkokulu 2. sınıfı öğrencisi Mehmet Şeref Nebioğlu ’na , 3.Sınıf öğrencileri Zeynep Öykü Köse ve Azra Hıdıroğluna devredildi.
Makamını sembolik olarak çocuklara devreden Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, küçük başkanların talimatlarını tek tek dinleyerek not aldı.
23 Nisan Bayramı’nı içtenlikle kutladığını ifade eden Şen, şunları söyledi:
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Bu kapsamda sevgi dolu yürekleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.