Türkiye Cumhuriyeti 95 yaşında.

29 Ekim 2018

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü olan bu büyük günü, Sayın Kaymakamımız Ekrem ÇEÇEN ve Sayın Belediye Başkanımız Ahmet KANAT'ın da teşrifleriyle büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde ve silah arkadaşları ile milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele’nin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, dünya tarihinin önemli başarılarındandır. Bugün, bağımsız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, demokratik, sosyal bir hukuk devleti şekliyle Cumhuriyeti kurduğumuz gündür. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle bir kere daha anarak Cumhuriyet Bayramımızı kutlarız.