Kürtün Şehidini Ebediyete Uğurladı!

19 Mart 2019

Kuzey Irak'ta yürütülen operasyonda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan, Günyüzü köyünden Uzman Çavuş Taşkın Temel'in cenazesi, Kürtün Belediyesi önünde düzenlenen cenaze töreni ile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin babası Mehmet Temel ve yakınlarının yanı sıra; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Küçük yaşlarda annesi vefat eden Uzman Çavuş Taşkın Temel, kılınan cenaze namazının ardından Günyüzü köyüne götürülerek buradaki aile kabristanlığına defnedildi.
Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.