KAYMAKAM GÖZE ONURUNA VEDA YEMEĞİ


23 Temmuz 2020

Şırnak İli Güçlükonak İlçesi kaymakamlığına atanan ilçemiz kaymakamı Sayın Mehmet Göze onuruna, Belediyemiz sosyal tesislerinde bir program düzenlendi. Programa ilçe Kaymakamı Sayın Mehmet Göze, Belediye Başkanı Sayın Enver Şen, Siyasi Parti temsilcileri, Kurum Amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

       Belediye Başkanı Sayın Enver Şen, yaptığı konuşmasında; 'Sayın Kaymakamımız Kürtün ilçesi için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, başarılar dilerim. 'dedi.

         İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Göze yaptığı veda konuşmasında; “ Kürtün İlçesinde 1 yıl süreyle görev yaptığını, ilçe halkını çok sevdiğini, görev yaptığı süre boyunca kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalıştığını ifade etti. Veda yemeğini tertipleyen Kürtün Belediye Başkanına ve misafirlere teşekkür etti.

Program Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ve protokol üyeleri tarafından kaymakam beye takdim edilen hediyelerin ardından sona erdi.