BAŞKAN ŞEN HALK EĞİTİM MERKEZİ’NİN YIL SONU SERGİSİ TÖRENİNE KATILDI

3 Haziran 2021

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Halk Eğitim Merkezi tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılında açılan kursların, “Yıl Sonu Sergisi” açılış törenine katıldı.

Kürtün Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen açılış töreninde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Koç yıl içerisinde düzenlenen kurslar hakkında bilgi verdi. Programın devamında protokol üyeleri tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Birbirinden güzel el emeği göz nuru el işlerinin sergilendiği Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisinin 3 gün boyunca ziyaret edilebileceği öğrenildi.

Açılış törenine, İlçemiz Kaymakamı Mustafa Ayvat,  Belediye Başkanı Enver Şen,Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut ,Kamu kurum, Sivil toplum ve Siyasi Parti temsilcilerinin yanı sıra kursiyerler ve davetliler katıldı.