Başkan Kanat'in Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2018

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat yeni yıl dolayısı ile yayınladığı mesajında tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu yeni bir yıl dilerken birlik ve beraberlik vurgusu da yaptı.

Başkan Kanat; "İyisiyle, kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde değerli hemşerilerimiz için gerçekleştirdiğimiz her projeyi ve yaptığımız hizmetleri sadece bugünleri düşünerek değil, gelecek yıllarlarda rahat, düzenli ve halkımızın hak etmiş olduğu daha kaliteli standartlarda yaşamalarını sağlamaları için yaptık. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere İlçe yaşamına yönelik yeni projelerimizin hayata geçirilmesi, ilçemizin çağdaş ve modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi yeni yıldaki en önemli hedeflerimizdendir. 2019 yılının ilçemiz için daha iyi ve başarılı bir yıl olması için tüm çabamızı gösterecek ve bu hedeflere yönelik sağlam adımlarla projelerimizi sürdüreceğiz. Mutluluğun, umudun, sağlık ve bereketin bol olduğu bir yıl dileklerimle, 2019 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, sevgi ve mutluluk getirmesi temenni ediyor, İslam âleminin, Dünya Mazlumlarının, Kürtünlü hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.

Ahmet KANAT

Kürtün Belediye Başkanı