Başkan Kanat'dan Teşekkür mesajı

12 Şubat 2019

Tabi bulunduğum AK Parti siyasetinin ülkemize kazandırdığı değerlerin ilçemizde de bir an önce hayata geçirilmesi temennisi, bizim şevkle ve zevkle çalışmalarımıza katkı sunacaktır.   Demokrasiler; en iyiyi ve en ideal olanı halka sunmak adına seçimler aracılığı ile tatlı bir yarış imkânı sunmaktadır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hoşgörü ve tahammüller çerçevesinde, ilçemize en iyi olanı sunacak bir tercihin oluşmasına imkân sağlamasını arzu etmekteyim.

Aday adaylığım süresince benden katkılarını esirgemeyen başta tüm kürtünle hemşerilerime, sivil toplum kuruluşlarına, dernek, vakıf ve Kürtünümüzün manevi şahsiyet ve kanaat önderlerine, Ak parti Kadın kolları, Gençlik Kolları ve mümtaz üyelerine, Ak Parti İlçe başkanı Sayın Yalçın Bayrak’a ve yönetimine, AK parti İl Başkanı Sayın Celalettin Köse’ye, İlimiz Milletvekilleri Sayın Cihan Pektaş ve Sayın Osman Akgül’e, Bakanlarımıza, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Yüce Mevla “Birliğimizi, dirliğimizi her daim baki kılsın.”