Başkan Kanat'dan öğretmenler günü yemeği


27 Kasım 2018

İlçemiz Belediye Başkanı Ahmet Kanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 27 Kasım 2018 Pazartesi günü akşamı ilçedeki eğitim camiası ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Hizmet Binası Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe; Kürtün Kaymakamı Sayın Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kanat ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ak, okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

            Övülmeyi hak eden mesleklerin başında öğretmenlik gelir diyen Başkan Kanat; “Öğretmenlik bütün mesleklerin anasıdır. Diğer tüm meslek sahiplerini birer öğretmen yetiştirdi. Öğretmenlik topluma yön veren, çocuklar için rol model olan kişiliktir. Öğretmenlik mesleğinin önemli, anlamlı ve zahmetli bir meslek olduğunu biliyoruz. Bizler sizlerle her zaman bir arada olarak İlçemizin eğitim sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyor emekli olanlara sağlık diliyor merhum olanları ise saygı ile anıyorum” dedi.

            İlçemiz Kaymakamı Sayın Ekrem Çeçen; ”Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

                          Konukların yoğun ilgi gösterdiği gece canlı müzik eşliğinde yenen yemeğin ve eğlencenin ardından son buldu.