Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 100 adet çöp konteyneri belediyemize teslim edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Enver ŞEN'ın girişimleri sonucu, çevre kirliliğinin önüne geçmek ve vatandaşların ihtiyacını karşılamak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 100 adet çöp kenteyneri belediyemize teslim edildi.

Başkan Şen; "Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belediyemize hibe edilen 100 adet çöp konteyner elimize ulaştı. Aldığımız çöp konteynerleri, 800 litre çöp alma haznesine sahiptir. Demir ve çeliğin paslanmaya karşı korunmasında en akılcı ve kesin çözüm olan sıcak daldırma galvanizden meydana gelen konteynerler, her mevsim ve hava şartlarına karşı daha dayanıklı bir özelliğe sahiptir. Amacımız her sokakta çevrenin temiz tutulması için çöplerin konteynerlerde tutulmasını sağlamak, çevre ve insan sağlığının olumsuz etkilememesidir. Mahallelerimizin tüm çöplerinin bir arada toplanmasıyla çevre kirliliğini önleyerek görselliği sağlamaktır. Katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkür ediyorum " dedi.