HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kürtün Belediyesi meclis toplantıları, yaklaşık 3 aydır Korona virüs salgını dolayısıyla gerçekleştirilemiyordu. 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Kürtün Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı da, Belediye Başkanı Enver Şen başkanlığında yapıldı.

Başkan Şen, gerekli tüm önlemlerin alındığı toplantıda hem salgın süreci boyunca belediyenin aldığı karar, tedbir ve faaliyetler hem de belediye hizmetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

Sosyal mesafe, dezenfektan ve maske kullanımı gibi önlemlerle gerçekleştirilen toplantıda mevcut komisyonların faaliyetleri ile önerilerinin ele alınmasının yanı sıra yeni komisyonların oluşturulması gerçekleştirildi. Başkan Şen Haziran ayı olağan meclis toplantısının uzun aradan sonra ilk defa yüz yüze yapılması dolayısıyla mutlu olduğunu dile getirdi.