BAŞKAN ŞEN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen’ den ramazan bayramı mesajı

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, ‘Bayramlar birlik ve beraberliktir. Herkese sevinç içerisinde gönüllerin bir ve beraber olacağı bir bayram diliyorum.’ dedi

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen,  ramazan bayramı dolayısıyla yayınladığı bayram mesajında, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını ve küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Allah’a hamdettiğini dile getirdi.  Şen,‘Bayramlar, Milli ve Dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.  Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, milletimizin kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.’ ifadelerini kullandı.

‘Bayramın mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.’  ifadeleriyle bayramların önemini vurgulayan Başkan Şen: “Sevgi, paylaşma ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün hemşerilerim ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. dedi.