Başkan Şen'den 18 Mart mesajı

Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Enver Şen yayımladığı mesajda, "Çanakkale Zaferi, o güne kadar tarihin tanık olmadığı, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, iman, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğumuz ve dünya tarihine adımızı altın harflerle yazdırdığımız onurlu bir kahramanlık mücadelesidir. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla yazdığı bu destan, tarihe olduğu gibi, gönüllere de yazılmıştır.

18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de bu toprakları bize armağan eden  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi.