BAŞKAN ŞEN’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Kürtün Belediyesi sosyal tesislerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, Özkürtün Belde Belediye Başkanı Yakup Turgut ve muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Enver Şen,19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Geçmişi 1829 yılına dayanan muhtarlık müessesesinin ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu belirten Başkan Şen, şunları söyledi:

“Vatandaş ile seçilmiş ve atanmış yöneticiler arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, büyük bir fedakârlık ve sevgiyle görevini yerine getirmektedirler. İlçe merkezindeki ve köylerindeki birlik ve beraberliğin sağlanması muhtarlarımızın gayretli çalışmalarıyla sağlanmaktadır. Vatandaşlarımızla aramızda iletişimi sağlayan, tüm çalışmalarımızın düzenli olarak yürütülmesinde canla başla çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor” tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve esenlikler diliyorum dedi.